Els salouencs podran decidir en què invertir 250.000 euros

En què invertirien 250.000 euros? Aquesta és la pregunta que l’Ajuntament de Salou llança a tota la ciutadania. Per primera vegada la capital de la Costa Daurada tindrà uns pressupostos participatius. Els comptes d’aquest any han destinat 250 mil euros perquè la ciutadania del municipi pugui triar en què invertir aquests diners. A partir de la setmana que ve es podran presentar les propostes i del 25 de febrer al 15 de març es faran les votacions.

Totes les persones a partir de 16 anys empadronades a Salou podran participar en els pressupostos participatius. A partir de la setmana que ve i fins al 8 de febrer la gent podrà presentar un màxim de tres propostes per persona. Es podran enviar a través d’internet o en dues bústies instal·lades a l’Ajuntament i a la Biblioteca Municipal. Després es farà l’avaluació tècnica i del 25 de febrer al 15 de març es podran votar les propostes, cada persona en podrà escollir tres. En total el consistori ha destinat 250 mil euros. Aquest era un dels compromisos que van arribar CiU i el PSC a l’hora de fer el pacte de govern.

L’Ajuntament anirà realitzant les propostes fins que s’esgotin els 250 mil euros destinats. És per això que a l’hora de fer les propostes es demana que no tinguin un cost superior als 100 mil euros per donar més oportunitats a altres projectes. Tothom que vulgui rebre més informació es pot adreçar a l’Ajuntament de Salou o a través del web participa.salou.cat.