L'alcalde de Salou, Pere Granados, descarta presentar-se a les Municipals sota les sigles del PDeCAT

L’alcalde de Salou, Pere Granados, descarta presentar-se a les pròximes eleccions municipals sota les sigles del PDeCAT. Per tant no es repetirà la coalició entre el seu partit, FUPS i CiU. Granados assegura que prepara una llista transversal integrant a diversa gent de Salou. Tot i això l’actual alcalde no descarta presentar-se sota les sigles d’algun altre partit nacional.

El 2015 l’alcalde de Salou es presentava a les eleccions municipals sota les sigles de CiU. Amb una llista integrada amb gent de la formació de l’alcalde, FUPS i també de Convergència. El procés que es viu entre Catalunya i Espanya però ha fet distanciar en alguns aspectes aquestes dues formacions. És per això que quan falten cinc mesos pels propers comicis locals, Pere Granados, descarta tornar-se a presentar sota les sigles de l’ara PDeCAT.

Tot i això l’alcalde no tanca la porta a presentar-se sota la marca d’algun altre partit nacional. Granados, tal com va avançar a TAC12, es mostra confiat que les obres de la primera fase del Hard Rock Entreteiment World s’iniciaran abans del previst, al llarg del primer trimestre del 2019. Granados ha remarcat un cop més que aquest és un projecte molt esperat i necessari pel territori.