El govern de Salou treu pit de la seva gestió mentre que l'oposició la critica

L’equip de govern de Salou ha tret pit de la seva gestió i ha destacat la transformació del municipi. A més ha remarcat que s’ha aconseguit impulsar grans projectes de ciutat, com la canalització del barranc de Barenys. Des de l’oposició, en canvi, fan una lectura radicalment diferent. Acusen el govern de no haver complert amb els seus compromisos i de no tenir projecte de ciutat. 

Durant la seva exposició l’alcalde de Salou va desgranar les polítiques i projectes impulsats durant els últims anys per renovar i transformar la ciutat. Entre les previsions d’aquest 2018, el pla de xoc de renovació de carrers del municipi valorat en 3 milions d’euros.  L’alcalde va explicar altres projectes com la canalització de Barenys, les obres del qual començaran al 2020. També l’Eix Cívic, el bulevard que es construirà un cop deixin de passar el trens per la via de la costa, i la nova estació de tren Salou-Port Aventura, que permetrà millorar les connexions actuals. Tot plegat actuacions que s’executaran en col·laboració amb altres administracions, malgrat que això no sempre és fàcil, segons l’alcalde. Granados defensa que tot plegat és possible gràcies a un govern fort i que té un projecte de ciutat clar.

Visió totalment oposada de l’acció de govern és la que té l’oposició, que va criticar Granados per parlar de futur, del seu programa electoral, i no del que havia fet fins ara. Van acusar-lo d’actuar amb improvisació, sense tenir un projecte de ciutat, i van assegurar que no havia complert amb la majoria de promeses fetes. Per això, van suspendre la seva gestió al capdavant de l’Ajuntament.

Tot plegat intervencions dels diferents regidors del govern i de l’oposició durant un ple extraordinari per debatre sobre el programa d’actuació del govern.