Salt - CB Salou (62-78)

Tercera victòria consecutiva i una altra que val doble davant un dels equips de la part baixa de la Lliga EBA. Els salouencs, a mig camí de la salvació.

Van guanyar a Mataró, ho van fer a casa contra el Calvià i ara han repetit a Salt per situar-se amb un balanç de 5-6 allunyant el descens directe a quatre partits. Perquè desfer-se del cuer era bàsic per reforçar una sensació cada cop més evident: aquest CB Salou pot continuar a la Lliga EBA i si segueix així ho aconseguirà sense patiment.

L'encert des de la zona de 2 ha estat la principal diferència entre els percentatges dels dos conjunts, amb un 39% local i un 59% visitant. Després del descans i amb el Salt quatre punts amunt el CB Salou s'ha situat per davant amb un parcial de 8-22 que ha desequilibrat la jornada. CJ Barksdale, autor de 20 punts, ha liderat l'atac dels de Jesús Muñiz, que segueixen amb la baixa per lesió d'Everret Pleasant. L'altre nom propi és el d'Eloi Galofré amb 19 punts i 6 rebots.

L'últim partit del 2018 no arribarà fins al 16 de desembre i es podrà seguir en directe a TAC12, serà a casa i contra el tercer classificat, l'Igualada.

Parcials: 22-20, 18-16, 8-22 i 24-20

Fitxa del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2015517&med=0