Salou tanca una temporada satisfactòria i espera mantenir les bones xifres al 2019

Salou ha fregat els 8 milions de pernoctacions durant aquesta temporada, una xifra pràcticament igual a la del 2017. Per això l’Ajuntament diu que es tracta d’unes dades satisfactòries i treballa ja en una temporada del 2019 que esperen que també sigui positiva. Tot i la incògnita del Brexit, de moment les reserves de turistes britànics són superiors a la d’altres anys.

Tot i les incerteses inicials, Salou ha tancat una temporada turística pràcticament igual a la del 2017, que va ser de rècord. Les pernoctacions s’han mantingut estables: han baixat menys d’un 1% i han fregat els 8 milions. El mercat espanyol continua sent el principal, malgrat que s’ha reduït. En segon lloc se situa el mercat britànic, que ha pujat un 7%. De cara a l’any vinent Salou preveu un increment del turisme anglosaxó, malgrat la incertesa que genera el Brexit. De moment, les dades són positives.

A més del britànic, Salou es promocionarà als principals mercats actuals, entre els quals hi ha el francès o l’irlandès, que han crescut. Tot i les bones xifres, l’Ajuntament considera que hi ha marge per seguir creixent i el gran repte és allargar la temporada. En aquest sentit esdeveniments esportius hi contribueixen.

El projecte de Hard Rock, que continua avançant, serà un nou producte que tindrà també efectes positius en el turisme.