Salou aprova un pressupost de 47 milions només amb els vots a favor del govern

L’Ajuntament de Salou ha aprovat el pressupost del 2019 i ho ha fet només amb els vots a favor de l’equip de govern. L’oposició hi ha votat en contra i ha qualificat els comptes d’electoralistes. I és que el pressupost es caracteritza sobretot per les inversions, que freguen els 6 milions.

Tota l’oposició en bloc ha votat no al pressupost municipal de Salou de l’any vinent. Qualifiquen els comptes d’electoralistes, ja que una de les característiques és que preveuen inversions de prop de 6 milions d’euros: entre elles gairebé 3 milions d’euros per a actuacions als carrers. Diuen que aprofitaran el final del mandat per executar unes obres que no s’han fet durant els últims 3 anys. A més, consideren que són uns pressupostos continuistes i que no responen a les necessitats dels ciutadans.

Per això l’oposició hi ha votat en contra i el pressupost s’ha aprovat amb el vot a favor de l’equip de govern. Els comptes arriben als 47 milions d’euros i el govern destaca que es caracteritza per l’estabilitat econòmica. Les inversions arriben els 6 milions d’euros i el govern preveu demanar un préstec d’aquesta quantitat, tot i que creuen que no hauran d’utilitzar tot l’import disponible. A més d’actuacions als carrers, el pressupost preveu la construcció de la nova biblioteca o la reforma del mercat central. Tot plegat, defensa el govern, actuacions necessàries.

A més per primera vegada els comptes inclouen una partida de 250.000 euros que es destinarà a pressupostos participatius i seran els ciutadans els que triïn en què volen que s’inverteixin.