Salou destinarà gairebé sis milions d'euros a inversions durant l'any 2019

Salou destinarà gairebé sis milions d'euros a inversions al municipi durant l'any 2019. Així ho estipula el pressupost municipal que el govern portarà a aprovació en el plenari d'aquest dimecres. La nova biblioteca, el nou edifici de Serveis Socials i l'arranjament de carrers, els principals beneficiaris

A poques setmanes d'acabar l'any els diferents ajuntaments del territori van posant a punt els pressupostos municipals de l'any 2019. Entre els primers en aprovar-los, l'ajuntament de Salou, que donarà llum verda aquest dimecres a uns comptes que arribaran als gairebé sis milions d'euros destinats a inversions.

Entre aquestes, destaca el milió d'euros que es destinarà a les obres de la nova biblioteca, de l’avinguda Pau Casals, al Centre Atenea. Els nous comptes també contemplen una partida de mig milió d'euros per a la reforma del Mercat Municipal i la mateixa quantitat pel nou edifici de serveis socials, acollida i ocupació del carrer Milà. A més el consistori destinarà una partida global de 2'7 milions a l'arranjament de diversos carrers del municipi.

Unes noves inversions que arribaran procedent d'una previsió de crèdit de més de 5 milions d’euros però que el govern creu que la bona gestió econòmica permetrà no esgotar.

Uns comptes que a la comissió informativa d’hisenda van comptar amb l'abstenció de tots els grups de l’oposició. Un vot que podria canviar en el plenari d'aquest dimecres ja que per exemple Esquerra ja la proposta de pressupostos com a conservadora i electoralista, mentre que el Partit Popular els ha qualificat de poc rigorosos i transparents i sense criteris de prioritat