Isur Terrassa - Salou FS (1-5)

Segon triomf consecutiu dels de Marcos Angulo i segon també contra un dels equips que ocupen la part baixa de la Segona B del futbol sala. El Salou FS despega per allunyar el perill amb 11 punts en 10 jornades.

Sempre recorda el flamant entrenador dels salouencs que la temporada és molt llarga i que el projecte no s'escriu en poques setmanes. L'objectiu d'enguany no és cap altre que salvar-se i victòries com la sumada contra el darrer classificat tenen un valor doble perquè allunyen l'equip dels seus principals oponents.

Sergi i Ruben han aconseguit dos gols cadascun mentre que Toni n'ha fet un altre. Al descans el Salou FS ja dominava 0-2 tot i desaprofitar oportunitats per sentenciar el duel  ben aviat. A la segona meitat l'Isur de Terrassa ha pogut acostar-se però les aturades del porter visitant, Aitor Vega, ho han evitat. L'1 a 2 s'ha produït després d'un xut llunyà però la reacció visitant ha arribat en tan sols dos minuts per fer l'1 a 3 i decantar de manera insalvable el marcador.

Curiosament la setmana anterior el Salou FS també va guanyar per 5 a 1, en aquest cas com a local. El bon nivell ofensiu i la solidesa al darrere, amb tan sols dos gols rebuts en dues jornades, són la clau de la millora dels resultats d'una plantilla que diumenge tornarà al Pavelló del Milà per enfrontar-se al filial del Santa Coloma, un altre rival directe.