×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

La història dels pitjors accidents de trànsit de casa nostra

L'accident de Salou va passar en trama urbana, és a dir, dins del nucli urbà. Amb l'accident d'ahir, amb 5 morts, igualmem xifres totals de l'any 2016, a la demarcació de Tarragona. Per trobar un accident similar a les nostres comarques ens hem de remuntar al 2004 a Alcover. També ens venen a la memòria l'accident del 2011 a Tarragona i el de la Punta de la Mora, el 1998.

Aquestes flors recorden, gairebé 20 anys després, la mort de cinc persones per culpa d'una topada entre un camió i un autobús a l'antiga Nacional 340, al seu pas per la Punta de la Móra,. Va ser el 2 de setembre del 1998 en una de les zones històricament més perillosos de la xarxa viària territorial.

També a Tarragona i a la mateixa via, el març del 2011, 4 persones van morir, dues d'elles menors d'edat, en un xoc frontal. Un dels vehicles va envair el carril contrari.
Un altre dels punts negres se situa a la C-14 i a l'alçada d'Alcover, just en acabar-se el tram d'autovia. Justament en aquesta localitat l’any 2004, 6 persones van perdre la vida per culpa d'una topada frontal entre dos vehicles.
Aquests són alguns dels pitjors accidents a les carreteres de casa nostra dels últims anys. En el que portem d’any 99 persones ja han perdut la vida en vies interurbanes a Catalunya.