Dia de neteja i de valoracions de danys, Salou intenta tornar a la normalitat

El barri de la Salut de Salou intenta tornar a la normalitat després dels forts aiguats d’ahir. Avui és dia de neteja, per retirar tot el que l’aigua va arrossegar i també dia per valorar els danys de tot plegat. L’Ajuntament de Salou ha posat en funcionament avui un punt d’informació pels afectats.

Indignada, amb ràbia i impotent, així se sent la Nina. L’aigua li va inundar tota la casa la matinada de dimarts. Ara ja ho té tot net i fora el jardí apila totes les coses que haurà de tirar perquè han quedat malmeses. Però també li han quedat malmeses algunes parets i rajoles del terra. Ella és una de les ciutadanes que avui s’ha dirigit fins al punt d’informació que l’Ajuntament de Salou ha habilitat pels afectats dels aiguats. La Nina però no ha aclarit res, li han dit que fins que el govern central no declari Salou com a zona catastròfica no la poden ajudar. Des del consistori salouenc no han volgut fer declaracions al respecte.

També feien valoracions de danys aquesta parella de Lleida. Després de veure les notícies han vingut a Salou per saber com estava el magatzem que tenen a tocar del barranc de Barenys. Aquí hi guarden les coses del negoci que tenen a l’estiu, avui s’ho miraven tot plegat amb impotència però també resignats, no és la primera vegada que els passa.

Salou intenta tornar a la normalitat, encara són molts els carrers del barri de la Salut que estan plens de fang. Els operaris treballen a contrarellotge per tornar aquesta zona tal com era abans dels aiguats. Tot i això encara es tardarà alguns dies a netejar tot el fang i canyissar que l’aigua va arrossegar. Alguns propietaris encara no han anat ni a buscar els seus cotxes, que han quedat totalment afectats.