El CAP Salou reforça el personal mèdic per atendre l'increment d'atencions a l'estiu

El Centre d'Atenció Primària de Salou experimenta un gran creixement de consultes al llarg de l'estiu. Els sanitaris asseguren que alguna setmana s'arriba fins a les 300 consultes diàries i que durant l'estiu reforcen el personal mèdic.

A l’estiu, Salou, experimenta un important creixement de població. Aquest fet demogràfic genera conseqüències a tots els àmbits, inclús al sanitari. És per això que durant els mesos d’estiu, el Centre d’Atenció Primària del municipi reforça el personal mèdic, per tal d’atendre les més de 250 atencions que es realitzen al dia de mitjana. Tot i aquest reforç, els sanitaris asseguren que algunes quinzenes d’estiu es fan especialment dures.

Un dels objectius d’aquest reforç és que l’organització sanitària sobre la població resident a Salou durant tot l’any no es vegi perjudicada. Els usuaris durant l’estiu són el clar reflex de la demografia de Salou, gent arribada de tot el territori nacional, com aragonesos i vascos; i estrangers, especialment, francesos. Es per això, que davant la gran quantitat de turistes, el CAP Salou integra l’Atenció al visitant.

Un cop s’acabi el mes d’octubre, el personal del centre mèdic es reduirà pràcticament a la meitat.