Salou tindrà una estació d'autobusos al costat de la de trens de PortAventura

L’Ajuntament de Salou construirà una estació d’autobusos al costat de l’estació de trens Salou-Port Aventura. D’aquesta manera es garantiran les connexions dels viatgers, sobretot tenint en compte que aquesta serà l’única estació del municipi. L’Ajuntament de Salou està treballant en aquest projecte i assegura que aquest nou nus de comunicacions suposarà un salt endavant.  

És el projecte de la futura estació de tren i de busos de Salou. Dues infraestructures que estaran una al costat de l’altra, a la zona de l’actual estació Salou-Port Aventura. L’Ajuntament treballa en la definició del projecte i destaca que serà un nou pol de comunicacions. Amb l’entrada en funcionament del Corredor del Mediterrani els trens ja no passaran per la línia de la costa i l’estació Salou-Port Aventura serà l’única del municipi. ADIF treballa en la definició del projecte de l’estació de tren, ja que deixarà de ser només un baixador, mentre que l’Ajuntament perfila el projecte d’estació de busos. D’aquesta manera, els viatgers podrien accedir-hi amb transport públic i es garantirien unes bones connexions. Tot plegat, segons el consistori, suposaria un salt endavant.

El projecte contempla també la construcció d’un gran aparcament públic per a vehicles privats perquè els viatgers puguin deixar els seus cotxes. També hi haurà places per a autobusos. Primer ADIF farà les obres de l’estació de tren i més endavant l’Ajuntament s’encarregarà de l’estació de busos.