Els hotelers de la Costa Daurada esperen omplir un 90% de les places a l'agost

El mes d'agost és el mes de vacances per excel·lència. Un mes en què els hotelers de la Costa Daurada esperen omplir un 90% de les places disponibles. Unes bones xifres però inferiors a les de l’any passat, que va ser una temporada excepcional.

L’agost és el mes turístic per excel·lència i els hotelers de la Costa Daurada esperen assolir unes bones xifres d’ocupació. Les previsions marquen que ompliran 9 de cada 10 places disponibles, una xifra que podria arribar fins al 91 o 92% del total durant alguns dies. Són unes dades positives, però que confirmen que aquesta temporada no serà tan bona com la del 2017, que va ser de rècord.

Aquest any han resorgit amb força països com Turquia o Egipte, destinacions que ofereixen preus molt baixos i són competència directa de la Costa Daurada. Tot i això, el sector de casa nostra aposta per mantenir preus i competir amb ells oferint altres variables.

Els hotelers confien en les reserves d’última hora per arrodonir les xifres d’ocupació d’un agost que deixarà unes bones dades a la Costa Daurada.