L'alcalde de Salou vol tornar a presentar-se a les eleccions només amb les sigles de FUPS

L'alcalde de Salou, Pere Granados, assegura que vol tornar a presentar-se a les eleccions municipals de l’any vinent i ho vol fer com a alcaldable de FUPS. En els darrers comicis a l'ajuntament ho va fer com a independent sota les sigles de la desapareguda Convergència i Unió. El que caldrà veure ara és si a la llista de FUPS incorpora gent del PDeCAT que actualment estan governant amb ell o si el PDeCAT decideix fer una llista pròpia.

Pere Granados ocupa l’alcaldia de Salou des del 2009 i vol tornar a presentar-se a les eleccions municipals de l’any vinent. Assegura que té el suport de la seva formació, FUPS, i la il·lusió necessària. Aposta per liderar una candidatura en solitari i això significaria deixar enrere la fórmula de les últimes municipals, quan es va presentar sota les sigles de CiU, però com a independent. Des del 2015 la situació política catalana ha canviat i aquest serà un dels factors que marcaran la confecció de les llistes dels diferents partits. Granados defensa que ell sempre ha estat de FUPS i que aquesta és la llista que vol liderar.

FUPS governa amb regidors de CiU i tots formen part del mateix grup municipal. Entre ells hi ha Marc Montagut, un dels homes forts del govern i que ja va ser escollit alcaldable del PDeCAT. Si finalment FUPS concorre a les municipals de l’any vinent en solitari, caldrà veure quina opció tria el PDeCAT. Una d’elles seria concórrer amb formacions sobiranistes. La fórmula exacta, però, encara no s’ha concretat.