Acte a les portes de l'Ajuntament de Salou contra el desmantellament de la línia de tren de la costa

Acte a Salou per defensar que la línia de trens de la costa es mantingui i es converteixi en un tranvía, un cop deixin de passar-hi combois per ella. Les associacions de defensa del transport públic van fer una xerrada informativa a les portes de l’Ajuntament. Denuncien que tenien permís però que a última hora els hi van denegar, un extrem que el consistori nega.

A les portes de l’Ajuntament, col·lectius com la Plataforma en defensa del ferrocarril van plantejar un cop més la seva reivindicació: reclamen que les vies entre Salou i l’Hospitalet de l’Infant es mantinguin. S’oposen al desmantellament de la línia un cop deixin de passar-hi trens per l’entrada en funcionament del Corredor del Mediterrani. Asseguren que en només uns mesos Salou només tindrà l’estació de Port Aventura i d’aquesta manera molts usuaris del tren es quedaran sense alternativa perquè les instal·lacions es troben als afores del municipi. Per això demanen que l’actual línia de la costa es mantingui, per poder-la convertir progressivament en una infraestructura per la qual pugui passar el futur tramvia del Camp de Tarragona. Una xerrada informativa que van fer a les portes de l’Ajuntament, perquè, asseguren, tot i que tenien permís del consistori finalment els van negar l’autorització per ocupar una sala del centre cívic.

Des de l’Ajuntament, però, neguen aquesta versió dels fets i asseguren que les peticions per disposar d’una sala s’han de fer amb 15 dies d’antelació aproximadament, un termini que en aquest cas no es va complir. Desvinculen aquesta decisió també del fet que l’Ajuntament sí que aposti pel desmantellament de la via de la costa.