Salou trasllada els nous bars musicals a la zona d'Emprius

A Salou, pas endavant a la prohibició d'obrir nous locals d'oci nocturn al centre de la població. La mesura, que ja s'aplicava de forma provisional, només ha rebut avui al Ple el suport de l'equip de Govern. A partir d'ara només se'n podran obrir de nous a la futura zona de creixement urbà d'Emprius.

Després de l'aprovació de la modificació puntual del POUM d'aquest dimecres, a Salou només es podran atorgar noves llicències d’activitats musicals a la zona del futur sector 04, a la zona d'Emprius, fent que aquestes ja no puguin proliferar més a les zones on més es concentren aquest tipus d'establiments com la de Carles Buhigues.

Una aprovació inicial la d'aquest dimecres que preveu una moratòria d'un any més d'aquesta suspensió, ja aprovada l'any passat, a l'espera de l'aprovació definitiva. El punt del plenari només ha tingut el vot favorable de l'equip de govern que l'emmarca en tot un seguit de mesures que diuen ha millorat la qualitat de vida i la dinamització de la zona de Carles Buhigues.

La mesura ha comptat amb el vot en contra de PP i Esquerra i l'abstenció de Ciutadans. Tota l'oposició ha qualificat la modificació de poc contundent i han acusat al govern de convertir el sector 04 en una zona sense una planificació clara.

Un plenari que també ha aprovat la pròrroga de la concessió del Port esportiu i el seu local social al Club Nàutic de Salou a l'espera de la redacció del Pla Urbanístic que ha de definir el seu futur. També ha aixecat la suspensió de l’adjudicació de la concessió a Mercadona de la nova superfície comercial que s'ha d'instal·lar al costat del Mercat Municipal, un cop l'empresa ha aconseguit la llicència comercial per part de la Generalitat.

Per últim, el plenari ha aprovat el primer agermanament del municipi des de la segregació amb una altra població, en aquest cas el municipi mallorquí de Calvià