Salou crea itineraris marins en aigües obertes únics a la Costa Daurada

 

El Patronat de Turisme de Salou ha anunciat la creació dels itineraris marins en aigües obertes. Un dels objectius és que es preservi l'ecosistema marí del territori i es potenciï aquest tipus d'activitat que ja es tot un èxit a altres punts de Catalunya com a la Costa Brava.

Itineraris marins: aquest es el nou producte per el qual vol apostar el Patronat de Turisme de Salou. Es tracta d'un nou projecte per aprofitar l'ecosistema marí de la ciutat i potenciar l'esport al mar. Seràn activitats gratuites i que es duran a terme dins d'una xarxa d'itineraris marins senyalitzats amb boies i cartells. Entre les diferents activitats s'inclouen natació en aigües obertes o busseig amb tub, entre d'altres. S'espera que el programa funcioni durant tot l'any.

D'altra banda, des del Patronat de Turisme també s'ha proposat la inclusió d'activitats mediambientals, com la neteja del fons marins. Aquest model d'activitats turístiques ja ha estat implantat en d'altres localitats catalanes costeres, on compta amb 23 itineraris i més de 9.000 usuaris.