Montagut encapçalarà una llista del PDeCAT a Salou oberta a diverses fórmules

Dilluns coneixíem els alcaldables del PSC i Esquerra a Salou i aquest dimarts, el del PDeCAT. Serà l'actual regidor Marc Montagut, que ja va ser el màxim representant de CiU a les quatre darreres eleccions municipals. Montagut va ser escollit mitjançant unes primàries i va deixar oberta la fórmula amb la qual el partit es presentarà a les eleccions municipals.

El PDeCAT es presentarà per primera vegada amb aquesta denominació a les eleccions municipals de Salou, però ho farà amb el mateix cap de llista que l'antiga Convergència i Unió havia proposat en les darreres quatre conteses electorals, Marc Montagut. Un Montagut que aquesta vegada va haver de superar un procés de primàries, en les que es va imposar per 12 vots a 8 a l’altre candidat, David Soley, en la votació duta a terme aquest dilluns al vespre.

Ara caldrà veure si Montagut, a més de ser el cap de llista de la secció local del PDeCAT, també es converteix en alcaldable, després que en les dues últimes eleccions haig estat el número dos de la candidatura conjunta de CiU i el partit de l'alcalde Pere Granados FUPS.

Una fórmula en la qual Montagut diu estar-hi còmode, però no en descarta altres per aque el partit es presenti a les eleccions de l'any vinent.

Una possible opció d'un pacte independentista a la capital de la Costa Daurada que a finals de la setmana passada es veia gairebé impossible per part del recentment escollit alcaldable d'Esquerra Sandro Boquet, que apostava per una candidatura de la seva formació en solitari