Salou renova en profunditat el camp de futbol

Salou invertirà uns 810.000 euros en la reforma de l'estadi municipal. Tal com va avançar TAC12 al desembre, el camp annex de futbol 7 es cobrirà de gespa artificial i també s'instal·larà nova il·luminació. Es renovaran els vestidors i es cobriran les grades del camp principal.

Amb gairebé 40 anys de vida, l'estadi municipal de Salou ha envellit pel pas del temps i també per l'elevada demanda d'ús d'esportistes i usuaris. Per això l'ajuntament preveu diversificar l'oferta adequant l'annex de sorra on s'instal·larà gespa artificial, il·luminació i sistemes de drenatge i rec. Es remodelarà també el material específic de futbol, des de banderins a porteries, i es reforçarà el tancament de la instal·lació. Tot amb una inversió per a aquest nou camp de futbol7, que es destinarà principalment a entrenaments i compteciions de la base de més de 320.000 euros.

La principal mesura del projecte afecta als vestidors, que seran actualitzats amb un cost de 360.00 euros, convertint els quatre que ara es torben en mòduls provisionals en definitius. D'altra banda es cobriran les dues zones d'aficionats habilitades al camp central de l'equipament, on també s'adaptarà el sistema de reg.

Una actuació que canviarà la fisonomia de complex, i que milloraraà en gra mesura les prestacions que reben els clubs salouencs.

Així, la inversió total a la zona superarà els 800.000 euros i Els treballs començaran a finals d'estiu, per a estar acabats abans de Nadal.