La Final Four per pujar a la Lliga EBA, en directe a TAC12

Aquest dissabte a les 20 hores el Club Bàsquet Salou pot fer història i pujar per primera vegada. Com amfitrió de la fase d'ascens, el darrer escull serà el SESE.

El partit més incomprensible i la derrota més dolça la vam explicar diumenge aquí mateix, amb el passi agònic del Club Bàsquet Salou davant el Sant Cugat. La fortuna i la capacitat de reacció per superar una situació límit va permetre el passi dels locals a la Final Four. Ara ningú ha d'aturar-los, tampoc el SESE.

Mentre que el Salou va acabar segon del seu grup amb 21 victòries i només per darrere de l'invicte Esparreguera, el SESE va ser el campió de l'altra lligueta de Copa Catalunya. L'última jornada els vam veure patir a la pista de l'ADT. A les 18 hores de dissabte l'Esparreguera i el Martinenc disputaran la primera semifinal. Tot seguit, a les 8, el Salou rebrà el SESE. Els dos guanyadors s'enfrontaran diumenge per coronar-se com a campions però amb la plaça a Lliga EBA ja assegurada.

Serà el segon any consecutiu que Salou acull la Final Four per pujar a Lliga EBA i que TAC12 emet els 3 partits en directe.