Sant Cugat - CB Salou (67-76)

Els salouencs depenen d'ells mateixos per disputar la Final Four d'ascens a la Lliga EBA. L'anada dels 1/4 ha acabat amb victòria a domicili. La tornada podrà seguir-se el diumenge 20 de maig a TAC12.

El Club Bàsquet Salou no ha especulat amb el factor pista i ha sortit pel triomf a Sant Cugat, on l'esperava un valent conjunt local, tercer classificat del seu grup de Copa Catalunya. Però el subcampió del grup 1 ha controlat el duel des de l'inici. Amb tímids avantatges això sí, però evitant que el marcador es trenqués en contra perillosament. Ja ho va dir dies enrere el tècnic Jesús Muñiz: l'equip de la capital de la Costa Daurada buscaria la victòria, seria valent; i no han fallat.

Un resultat meritori en una visita complicadíssima per la qualitat del rival i per les dimensions reduïdes de la pista. La tornada, diumenge vinent a les 18.15 hores, l'explicarem a la Televisió Pública del Camp de Tarragona. En joc hi ha una plaça per a la final a quatre que se celebrarà al Pavelló Centre de Salou, el 26 i el 27 de maig.

Parcials: 21-21, 10-12, 15-17 i 20-26