L'últim escull del Club Bàsquet Salou abans de la Final Four d'ascens a EBA

Aquest dissabte a partir de les 19.30 hores el Club Bàsquet Salou afronta a Sant Cugat l'anada dels quarts de final per pujar. En joc hi ha una plaça per a la Final Four que es disputarà justament a Salou d'aquí a dues setmanes. Disputar-la seria fer història.

El Club Bàsquet Salou mai ha competit en l'última fase per pujar a la Lliga EBA. El seu sostre és la Copa Catalunya, on milita per segon any consecutiu i on acumula un espectacular balanç de 41 victòries. Com a segons de la fase regular, els de Jesús Muñiz es creuaran amb el tercer de l'altre grup, el Sant Cugat. Difícil saber qui és favorit i si el factor pista pot ser providencial.

En qualsevol cas, la il·lusió és la bandera d'una plantilla sense lesionats i que manté un creixement continu, també el desig de compartir categoria amb el Club Bàsquet Valls i el CBT.

La tornada entre Salou i Sant Cugat es disputarà el diumenge 20 de maig. El guanyador es classificarà per a la Final Four de la capital de la Costa Daurada on els dos finalistes pujaran a la Lliga EBA.