UGT, contrària al desmantellament de la línia ferroviària que passa per Salou

Creu que seria un error històric inhabilitar la línia quan entri en funcionament la variant del corredor Mediterrani. Considera que és il•legal i que deixaria sense un servei bàsic a milers de ciutadans. Aquest parer topa frontalment amb els dels responsables polítics de municipis com Salou.

UGT obre la porta al diàleg per consensuar el manteniment de la línia de tren que passa per municipis com Salou fins que no existeixi una alternativa en forma de tramvia o similar.

Consideren que aquesta línia és bàsica per mantenir un servei públic pagat per la ciutadania, i que és inadequat prioritzar futures estacions intermodals. Afegeixen que la retirada d'aquesta línia contradiu la normativa mediambiental europea perquè incrementaria el volum de vehicles a les carreteres.

Des del sindicat s'han dirigit a Brusel·les, al Síndic de Greuges i a tots els partits polítics. Pròximament faran el mateix amb el delegat del govern a Catalunya.

Contraris a aquesta posició, els municipis, entre ells Salou, fan front comú per aconseguir el desmantellament de la via tan bon punt entri en funcionament el nou traçat ferroviari.