La pluja fa baixar les reserves d'última hora pel pont de maig i deixa l'ocupació hotelera al 70%

Els habituals accessoris de platja es van haver d'intercanviar pels paraigües, i és que en aquest primers dies del pont de maig la pluja i el cel ennuvolat van ser actors habituals a les nostres costes. Un fet desafortunat que ha desanimat sobretot les reserves d'última hora, que venen buscant un destí assequible de temporada baixa, però de sol i de temps gairebé estiuenc. L'ocupació ha estat entre el 70 i el 75% i tenint en compte que aquest era un pont llarg, més si afegim que el dia dos de maig també serà festiu a la Comunitat de Madrid.

Des dels hotelers no poden amagar certa decepció i parlen d'una bona oportunitat perduda, provocada pel clima, però també pel ressò mediàtic al voltant del conflicte català. Passejant per les façanes marítimes era habitual trobar-se amb visitants estatals, provinents sobretot de l'Aragó, València o Navarra, entre d'altres. Molt turisme també de segona residència amb presència catalana, famílies de Barcelona i de Girona que volen aprofitar els apartaments per passar el pont, tot i la pluja.

Així, els turistes que volien aprofitar els primers dies de sol i platja no han pogut gaudir de les nostres costes, han estat dies de façanes marítimes plenes de gent passejant amb els seus paraigües.