L'oposició de Salou no vol que s'enderroqui l'antiga estació de trens

Salou celebrarà un ple extraordinari les pròximes setmanes per decidir el futur de l'antiga estació de tren. És una petició de bona part de l'oposició, i és que els grups municipals de Vox, el PP i USAP han unit forces per salvar aquest edifici, tancat des de fa quatre anys i on des de fa un parell de setmanes hi ha treballs previs a l'enderroc. L'altre grup de l'oposició, Sempre Salou, no s'hi ha sumat.

Els tres partits volen evitar que l'estació, construïda el 1865, vagi a terra. Per això proposaran que el ple de l'ajuntament salouenc demani a la Generalitat que declari l'edifici com a Bé Cultural d'Interès Local i també que s'aturi qualsevol tràmit. Així mateix, plantegen que l'antiga estació passi a ser un centre d'interpretació de la línia ferroviària de la costa.

EL GOVERN DIU QUE DEPÈN D'ADIF

Amb tot, Vox, PP i USAP denuncien que el govern de Salou no els ha escoltat fins ara i que tampoc han tingut en compte l'opinió dels veïns en els processos participatius al voltant de l'Eix Cívic. Per la seva banda, el govern municipal de Salou ha indicat a TAC12 que és sensible amb la petició de Vox, PP i USAP, però avisa que l'última paraula la té Adif, titular de l'edifici.