Salou enllesteix les seves instal·lacions per als Jocs Mediterranis

Les instal·lacions que Salou aportarà als Jocs Mediterranis , el Pavelló del Centre, la Base Nàutica i el Club Nàutic, ja estant a punt per a l'inici de l'esdeveniment. A la capital de la Costa Daurada es disputaran les competicions de Taekwondo i Vela i s'espera que aquestes siguin un impuls per l'aposta de turisme esportiu del municipi

A 59 dies per a la inauguració dels Jocs Mediterranis, els seus responsables continuen amb la posada de llarg de les instal·lacions amb les que les diferents seus de l'esdeveniment participaran del mateix. Aquest dimarts ha estat el torn de Salou, que ha vist com s'inauguraven el sobres de remodelació del Pavelló Salou Centre, que acollirà la competició de Taekwondo durant els Jocs.

Una remodelació que ha passat per una posada a punt tant del parquet del pavelló com per diferents actuacions a vestidors i recobriments del mateix amb un pressupost proper als 400.000 euros, i que ha comptat amb la participació decisiva de la Diputació de Tarragona. Des de l'ens supramunicipal destaquen la repercussió que tindran els jocs a les deferents seus.

Una repercussió que a Salou es notarà especialment al costat del mar, amb la participació de la flamant nova Base Nàutica, inaugurada l'estiu passat, i la participació del Club Nàutic Salou, el que reforçarà l'aposta del municipi pel turisme esportiu.

Així doncs, a partir del 22 de juny Salou viurà amb intensitat els Jocs Mediterranis, tant a peu de platja com al centre del municipi