Salou FS B - CFS Torredembarra (6-2)

Pas de gegant dels locals i enrere dels visitants en la batalla per ascendir a la Tercera Divisió del futbol sala. Amb un partit més disputat, els salouencs compten amb 7 punts d'avantatge respecte als torrencs, que no pujarien ara per ara. 

El filial del Salou FS té 3 jornades pendents mentre que el CFS Torredembarra en té 4. Davant de tots dos hi ha l'Amposta, 1 punt per damunt del líder Salou però amb 1 jornada menys acumulada. No hi ha res fet però la victòria d'avui situa en una situació ben favorable els salouencs.

Malgrat que la Torre s'ha avançat en el marcador (5'), el Salou FS ha accelerat a partir del 17' amb 4 gols consecutius que pràcticament han sentenciat el derbi tarragoní de la Divisió d'Honor del futbol sala de Catalunya. I la dinàmica dels de José Luis Cruz és espectacular perquè no coneixen la derrota des de l'any passat amb 11 victòries i 1 empat les últimes 12 jornades.

També arribava en plenitud anímica el CFS Torredembarra al Pavelló Centre: 10 setmanes invicte fins avui, que han patit una frenada dura en les seves aspiracions. Dissabte (18.15h.) els del Baix Gaià rebran la visita del Maristes. L'endemà (19.30h.) s'enfrontarà a un altre filial, el del Lleida.

Acta del partit:

http://fcf.cat/acta/1718/futbol-sala/lliga-divisio-honor-catalana-futbol-sala/grup-3/dh/salou-fs-b/dh/torredembarra-cfs-a

Classificació:

http://fcf.cat/classificacio/1718/futbol-sala/lliga-divisio-honor-catalana-futbol-sala/grup-3