Pedro Ortega i Anahí Herera s'emporten la reivindicativa Mitja Marató de Salou

Tots dos han estat els més ràpids d'una prova triple (21k, 10k i 5k.) amb variacions al recorregut i amb dedicatòria a la lluita contra la violència de gènere. La cursa ha comptat amb la participació de prop de 500 atletes.

Enguany la trobada ha arrencat des de l'artèria turística principal del municipi, el Passeig Jaume I, i no pas de la zona del Pavelló Centre com les passades edicions. Els competidors han travessat també l'Avinguda Carles Buïgas i el Passeig Miramar per acostar-se a Vilafortuny. Pedro Ortega (Club Atletisme Tarragona) ha completat la mitja marató en 1h.12.13 i Anahí Herrera (Ultra Runners Team) ho ha fet en 1h.33.39. Una altra de les novetats ha estat la 5K, dedicada a la lluita contra la violència masclista.

Malgrat l'amenaça de pluja enmig d'un dissabte en què el sol gairebé no ha fet acte de presència, les precipitacions en forma de pluja no han posat en perill la celebració i el bon desenvolupament de la quinzena edició d'aquesta mitja. José Manuel Vieito (Atletismo Sar) s'ha emportat el triomf de la 10K masculina (33.18) i Lara Valero ha aconseguit el mateix dins la femenina (33.46). Espectacular el seu registre perquè l'ha situat en la segona plaça del rànquing global.

Daniel Pardina (18.34) i Marta Paulino (Ultra Runners Team, 20.31) han sigut els noms més destacats del circuit curt, el de 5 quilòmetres.

Llistat de classificacions:

https://kupeka.com/ranking/50.119/mitja-salou

https://kupeka.com/ranking/50.120/10k-salou

https://kupeka.com/ranking/50.121/5k-salou