Derrota contundent de l'OCA Global Salou al Prat

Un últim quart demolidor va enterrar qualsevol petita opció que li quedava a l'OCA Global Salou de rascar alguna cosa de la pista del Prat. Els de Jesús Muñiz encaraven la jornada amb opcions de situar-se tercers, però els salouencs no van fer la seva feina i el Benicarló va guanyar l'Alginet. La realitat, però, és que el Prat va ser superior, sobretot a la segona meitat.

L'últim període el Salou el començava 11 punts per sota. Difícil remuntar, però no impossible. No obstant això, el 35-20 va ser definitiu, segellant una dura derrota per 26 punts: 106-80. Els del Baix Llobregat continuen la seva progressió per aspirar a l'ascens i contra els de la capital de la Costa Daurada van mostrar credencials, liderats pels 19 punts de Sese, els 16 d'Arques o els 15 de Cartaíno.

Abans, el Salou arribava a la mitja part viu. Primer quart de 23-21 i segon de 24-20. Així, la diferència al descans era de només sis punts. Al tercer període, els de Jesús Muñiz continuaven aguantant el cop, però la bretxa s'anava eixamplant a poc a poc. Al darrer quart, es va obrir del tot.

POC REPARTIMENT

La contundent desfeta s'explica en defensa i no en atac, perquè no cada dia es perd anotant 80 punts. El protagonista salouenc al Prat va ser Iker Montero, amb 19 punts. Quatre jugadors més van tenir una anotació amb dobles dígits: Aguilar amb 16 punts, Bouzán amb 14, Aso amb 12 i Isaac Mayo amb 11. Una anotació poc repartida, perquè entre els jugadors restants, qui més va sumar en atac va ser Niang, amb només quatre punts. CJ i Bieshaar, claus en el joc interior, no van anotar.

Ara bé, l'OCA Global Salou està disposat a refer-se ràpidament del dur cop rebut al Prat. El cap de setmana que ve rebrà un altre rival directe. El partit contra el Benicarló pot dictaminar on pot acabar el curs el Salou d'aquí a tot just dos mesos.