El Passeig Jaume I, preparat per acollir el Cós Blanc

La música i els efectes lluminosos es començaven a provar aquest dijous al vespre al Passeig Jaume I de Salou, que ja ha transformat la seva fisonomia per a acollir aquest dissabte per primera vegada la desfilada de les colles que conformen el Cós Blanc.

Aquest serà el quart espai que acollirà la festa en tota la seva història. Ho farà després del carrer Barcelona en dos trams diferents en els primers anys i del carrer Ciutat de Reus al llarg dels darrers. Un espai aquest darrer que havia quedat petit per a la dimensió multitudinària de la festa, que l'any passat va acollir més de 35.000 persones. És per això que des de l'ajuntament salouenc han apostat enguany per un espai que, a més de ser emblemàtic del municipi, millora molt la seguretat de participants i públic.

Un canvi que s'ha dut a terme en col·laboració amb les colles participants. Tot i alguns recels inicials, la gran majoria considera que es millorarà un recorregut ple de públic que moltes vegades els comportava problemes per a poder dur a terme la festa amb tranquil·litat.

EN DIRECTE A TAC12

El que no canviarà és l'essència del Cós Blanc, on la música, la llum i les 25 tones de confeti marcaran una nova edició que es podrà tornar a seguir en directe a TAC12 a partir de les 19h.