Pere Granados: "farem nostres les vies"

L'alcalde de Salou, Pere Granados, assegura que l'Ajuntament farà seves, en paraules textuals, les vies del tren quan quedin en desús amb l'entrada del corredor del Mediterrani. Avisa també que l'Ajuntament construïrà en un terreny municipal una estació provisional a Port Aventura, per fer front a la deixadesa del Ministeri de Foment. Granados ha estat entrevistat aquest dimarts a l'entrevista de la Xarxa de Comunicació Local que emet TAC12. 

Ha estat clar, després de dies insistint en la petició de desmantellar les vies del tren que creuen Salou i que amb l'entrada en funcionament del corredor del Mediterrani quedaran en desús, aquest mateix any. En una entrevista a la Xarxa de Comunicació Local, l'alcalde de Salou ha denunciat novament l'incompliment de l'Estat espanyol amb els compromisos ferroviaris amb el Camp de Tarragona, inclosa també l'estació de l'aeroport, i la que s'ha de construïr a PortAventura, per Salou. Diu que l'Ajuntament ja treballa per construïr-ne una de provisional en terrenys municipals.

L'alcalde de Salou lamenta que els grups de Ciutadans i el Partit Popular al municipi s'abstinguéssin aquest dilluns a la votació d'una moció per reclamar el desmantellament de les vies i el compliment dels compromisos de l'Estat. Pere Granados creu que en temes de territori els partits han de posar per davant l'interès dels seus veïns.