L'arrencada turística de Salou tindrà la meitat de guinguetes

La meitat de la vintena de guinguetes subcontractades per l'Ajuntament de Salou per a ubicar-hi serveis a les platges com bars, restaurants o empreses de lloguer de patins o gandules no estaran operatives per a l'inici de la temporada, el pròxim 15 de març.

Serà així després que, durant la licitació d'aquestes, només vuit s'hagin adjudicat, quedant onze més desertes. Així ho ha reconegut aquest dimecres l'equip de govern salouenc a preguntes del grup del Partit Popular, que ha acusat l'executiu de mala gestió en aquest procediment.

Des de l'equip de govern han reconegut les dificultats per poder trobar licitadors per aquests serveis, però han anunciat que les guinguetes desertes tornaran a sortir a licitació aquesta mateixa setmana. Tot i això, reconeixen que veuen difícil que pugui estar a punt a l'inici de la temporada.


Guinguetes salou

Un ple que també ha aprovat dos augments impositius. El primer, el del 10% del preu de les zones blaves situades als aparcaments dissuasius i a les àrees turístiques del municipi que només estan en funcionament durant la temporada turística. Unes places d'estacionament regulat que s'augmentaran en els pròxims mesos en 1.200.

També s'ha aprovat un augment del 10% de les taxes de l'Escola de Música i de Formació d'Adults. Els dos augments de taxes s'han aprovat amb el vot favorable del govern i en contra de tota l'oposició.