Un bloc immutable, la clau de l'OCA Global Salou

En tot moment l'OCA Global Salou ha parlat de salvació a LEB Plata. Ningú parla de play-off o fins i tot d'ascens. Les estadístiques i les sensacions, però, fan pensar el contrari. La jornada que es presenta per a aquest cap de setmana pot ser decisiva a l'hora de determinar els objectius fins a final de curs.

Salou, Prat i Benicarló estan empatats a la taula. Si els salouencs guanyen al Baix Llobregat i els castellonencs perden contra l'Alginet, els de Jesús Muñiz es posaran tercers. Si més no, les referències dels altres equips comencen a ser paper mullat.

UN BLOC GRANÍTIC

A diferència d'altres esports, el bàsquet és una disciplina en què els protagonistes són molt canviants. Les plantilles es sacsegen durant la temporada i no en moments concrets. No obstant això, el Salou va fer molt bona feina a l'estiu; el vestidor va canviar quasi per complet. Només van quedar tres jugadors de la temporada anterior, una neteja sempre arriscada, però que ha acabat sortint bé.

Un bloc cohesionat, exactament el mateix des de l'estiu, i una plantilla amb molta qualitat i varietat de perfils ha fet que les coses siguin molt diferents respecte al curs passat. Tot plegat fa que el Salou estigui instal·lat de forma tranquil·la a la part alta de la taula.

ASSALT AL TERCER LLOC

També hi és el Prat, però els llobregatencs sí que han patit més canvis al vestidor. En la primera volta, l'OCA Global Salou ja va aconseguir una victòria de prestigi contra el Prat. Aquest cap de setmana, buscaran repetir a domicili el que ja van fer al Salou Centre.