"Cada dia tenim més feina fora de l'estiu"

La restauració de Salou confirma els símptomes d'una temporada turística cada vegada més llarga. Asseguren que en els darrers anys han incrementat les reserves fora de l'estiu i consideren que la capital de la Costa Daurada està aconseguint deslliurar-se dels estigmes i que ja s'obre pas com a destinació gastronòmica.

Més enllà dels aparadors que aprofiten els restaurants locals, com la celebració de Fitur a Madrid, o les jornades gastronòmiques, cert és que l'estrella Michelin del restaurant Deliranto també posa Salou al mapa de l'alta cuina. Què més s'ha de fer perquè la població local i la que ens visita de fora reconegui la ciutat com una plaça on menjar bé? Els responsables de diversos restaurants pensen que ja han fet passos de gegant i que ara el més important és poder sostenir el nivell i mantenir les accions engegades. 

CALENDARI GASTRONÒMIC DEL 2024

Continuïtat que es buscarà aquest 2024 amb cites com el Tasta Salou que encetarà al febrer el calendari gastronòmic. No hi faltaran marques consolidades com Sabor Salou, al maig, o les Jornades del calamar, al novembre. També esdeveniments que s'han consolidat en pocs anys, com les jornades de l'arròs. I una novetat: una proposta dedicada al peix blau que es programarà durant el maig.