Salou serà la seu de la Final Four d'ascens a la Lliga EBA

Per segon any consecutiu. Se celebrarà el 26 i el 27 de maig, i l'equip local ja té plaça assegurada a l'eliminatòria prèvia, la de quarts de final i amb el factor pista favorable. Els dos millors de la fase final pujaran de categoria.

El Club Bàsquet Salou disputarà els 1/4 de final per pujar de categoria contra el tercer classificat de l'altre grup de Copa Catalunya. Segon matemàticament a manca de 4 jornades, això significa que disposarà del factor pista favorable per creuar-se amb el Sant Cugat o el Santa Coloma. L'objectiu és ser un dels 4 equips que competirà a la Final Four després de caure el curs passat a les portes de l'anterior edició.

La bona organització de la fase d'ascens del 2017 ha propiciat que la Federació Catalana de Bàsquet aposti un altre cop per Salou. El Pavelló Centre acollirà els tres partits previstos.

Els de Jesús Muñiz han perdut tan sols 4 cops en 22 jornades i tenen per davant 2 esculls si volen ascendir a l'EBA, la ronda de quarts i les semifinals; i és que els 2 finalistes pujaran de manera directa.