El Deliranto estrena un menú inspirat en l'òpera 'Carmen'

Fins al 23 de desembre els amants de l'alta gastronomia tenen una cita al Deliranto. El restaurant salouenc, l'únic amb estrella Michelin de la comarca del Tarragonès, ha estrenat un menú degustació inspirat en l'òpera 'Carmen', de Georges Bizet.

La proposta reflecteix en cada plat algunes de les peripècies de la gitana Carmen, el seu gelós amant Don José, la pagesa Micaela i el torero Escamillo. Més enllà dels elements simbòlics del menú, un producte de primera ens porta a la cuina tradicional catalana, andalusa i francesa amb tocs sorprenents i innovadors.

deliranto

No és la primera vegada que l'equip del xef Pep Moreno fa servir una obra artística per entroncar la seva proposta gastronòmica. De fet, ja és tota una tradició que durant les dates nadalenques el Deliranto compti amb un menú degustació d'aquestes característiques. Per Moreno és clau que l'obra que serveix d'inspiració no limiti la creativitat del seu equip.

Tot aquell qui vulgui viure l'experiència pot reservar taula a través del web del Deliranto. Hi ha dues opcions de menú, l'estàndard, per 125 euros i l'extens, per 175.