Isaac Mayo torna a fer guanyar l'OCA Global Salou sobre la botzina

Si Isaac Mayo està sent enguany un dels millors jugadors del grup Est de la LEB Plata és per partits com el d'aquest cap de setmana. Ja ho va fer a Mataró i ho va tornar a fer a la pista del Palma. El base barceloní va anotar la cistella decisiva per guanyar el partit amb una fantàstica entrada, amb falta inclosa.

Mayo posava el 74-76 definitiu al marcador sense pràcticament temps per a res més. Amb tot, dos punts amb polèmica, perquè els locals van reclamar dobles en el bot per superar un dels defensors.

Mayo està sent el millor de l'OCA Global Salou una jornada rere l'altra, en aquesta última amb 17 punts i un 26 de valoració. Ara bé, si la resta de la plantilla no acompanyés, no seria possible portar un balanç de cinc victòries i tres derrotes. A les Balears, també van ser clau companys com Iker Montero, amb 16 punts o Waly Niang, amb 14.

PATINT FINS AL FINAL

Tot plegat en un partit en què la victòria dels de Jesús Muñiz té especial mèrit tenint en compte que, després d'un mal segon quart, el Salou anava sis punts per sota al descans. Després, però, les coses van canviar. El tercer quart parcial de 21-26 i, en el darrer, de 13-16.

En els instants finals va tocar patir; els de groc van arribar a guanyar de sis, però el Palma no es va donar per vençut. Les coses han canviat molt respecte a la temporada passada, i és que el Salou juga molt bé quan és un cara o creu. En la pròxima jornada, els salouencs rebran L'Hospitalet, rival que lluita per fugir del descens.