Ocupació del 85% a la costa i del 90% a l'interior per Setmana Santa

Davant el temor que la nova tanda de protestes per la situació política a Catalunya afecti el turisme, el sector hoteler i dels càmpings ha tancat una Setmana Santa positiva, amb el 85% d'ocupació a la Costa Daurada i del 90% a l'interior. Són bones xifres tenint en compte que encara hi ha neu al Pirineu.

La setmana Santa matinera, coincidint amb el final de març, com la que acabem de deixar enrere competeix habitualment amb el turisme d'interior, de neu i de muntanya. I això ha fet que l'ocupació i l'obertura d'equipaments hotelers a la Costa hagi estat lleugerament inferior. Les xifres d'ocupació s'han situat als nivells de fa 2 anys, per la comparitiva de dates. I amb el 60% dels hotels oberts i el 100% dels càmpings la Costa Daurada ha assolit el 85% d'ocupació de dijous Sant a dilluns de Pasqua. Un visitant majoritàriament català, basc i navarrès i també vinculat als esdeveniments del territori .

En una Setmana Santa marcada per les protestes i accions dels Comitès de Defensa de la República, en una crisi política que s'ha reactivat a Catalunya pels nous empresonaments, el sector insisteix en la necessitat d'estabilitat.

A les comarques d'interior, el turisme rural i l'hoteler ha fregat el ple, amb ocupacions superiors al 90% a la Conca de Barberà segons l'Associació d'Hostaleria, coincidint amb el bon temps i l'oferta cultural i lúdica d'aquests dies, normalment, dels més forts turísticament a la comarca, i amb especial presència de turisme català.