La neu, la principal competidora de la Costa Daurada aquesta Setmana Santa

Amb les ofertes d’última hora s’espera millorar l’ocupació turística a la Costa Daurada per aquesta Setmana Santa. Enguany al caure més aviat que altres anys, acompanyat d’una gran temporada de neu al Pirineu, han propiciat que les previsions no siguin tant bones com per exemple les de l’any passat.

Amb un ull posat a les reserves d'última hora i amb el turisme de neu com a gran competidor en una Setmana Santa que arriba d'hora en el calendari i en un any amb nevades importants al Pirineu. així afronta Salou i la Costa Daurada els dies principals de la primera temporada alta de l'any.

Uns condicionants que poden fer que els xifres no arribin a les millors vistes mai en aquestes dates, però que des del Patronat de Turisme de Salou esperen puguin ser compensades en gran mesura per l'aposta del municipi pel turisme esportiu, que preveu l'arribada de milers d'esportites de base i les seves famílies en els propers dies per participar tant en el munidalet de Futbol com en la Mare Nostrum CUP, que aplega diefernts esports.

Una temporada de Setmana santa que tornarà a tenri en el turisme estatal el millor client, tant pel que fa a les segones residències com als hotels, càmpings i aparataments. Un turisme que estarà pendent de les ofertes de darrera hora i que no s'espera es vegi afectat per la situació política a Catalunya.