Salou reclama una Àrea Bàsica del Mossos pròpia per al municipi

L'Ajuntament de Salou creu que l'elevada població que té als mesos d'estiu requereix un reforç especial en matèria de seguretat per part de la Generalitat.

És per això que l'alcalde en funcions salouenc, Pere Granados, va reclamar en una reunió amb el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, la creació d'una Àrea Bàsica Policial pròpia pel municipi, i segregada de l'actual del Tarragonès. Això suposaria la creació de la cinquena àrea del Camp de Tarragona.

Per a Granados, el volum de població amb què compta la capital de la Costa daurada als mesos d'estiu és superior a la de qualsevol àrea metropolitana de Catalunya, el que fa necessari una actuació d'aquestes característiques.

MÉS AGENTS A LA COMISSARIA DE PLATJA

Mentrestant no arriba aquest reforç, per part dels Mossos d'Esquadra, el municipi ha posat en marxa aquesta setmana la comissaria de proximitat de la platja de la Policia Local. Un equipament que enguany reforçarà la seva dotació amb dos policies més que els darrers anys, arribant a 22 agents destinats a aquesta funció.