Un segell turístic per distingir l'excel·lència dels apartaments

Els apartaments turístics han aconseguit reduir la seva taxa d'intrusisme laboral del 50 al 20% en menys d'una dècada. Malgrat aquest descens notable, els professionals que gestionen aquesta mena d'allotjaments per a visitants confessen que la dada és encara massa alta.

És per això que les diferents associacions del gremi s'han unit per impulsar el primer Segell d'Excel·lència d'Empreses Gestores d'Habitatges Turístics. Un reconeixement que s'està tramitant des de la Generalitat de Catalunya i que podria activar-se en menys d'un any.

Així ho ha anunciat l'Associació d'Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l'Ebre durant la jornada anual que l'entitat organitza. Una trobada sectorial en què també hi ha participat una representació dels Mossos d'Esquadra per resoldre alguns dubtes dels mateixos gestors amb relació al marc legal amb què operen. Una cita que arriba a les portes de l'inici de la campanya d'estiu que, preveuen, serà molt bona.

Actualment, l'Associació d'Apartaments Turístics Costa Daurada compta amb una vuitantena de socis, una xifra que no ha variat amb la incidència de la pandèmia.