Sumem per Salou presenta la seva proposta de complex multiesportiu

Una quarantena d'hectàrees d’Emprius acollirien el complex multiesportiu que vol impulsar Sumem per Salou, la candidatura de l'actual alcalde. Pere Granados subratlla la importància d'una infraestructura d'aquestes característiques per respondre a la demanda dels clubs esportius de la ciutat i per consolidar Salou com una capital del turisme esportiu de primer ordre.

La intenció de Sumem per Salou és que el projecte compti de dues fases. La primera, que arrancaria el 2025 i costaria 5 milions d'euros, afectaria 11 hectàrees i serviria per construir dos camps de futbol 11, un de futbol 7, un camp softball, piscina olímpica climatitzada, un gimnàs. Aquesta part del projecte estaria enllestida entre el 2025 i el 26.

Complex esportiu Salou3

Complex esportiu Salou1

A la segona fase, de 29 hectàrees, s’hi construirà una pista atletisme, camps d’entrenament i pavelló polivalent, pistes tennis i pàdel, un velòdrom, circuits de bici i un centre de medicina esportiva. Sumem per Salou posa èmfasi en la proximitat del complex amb la futura estació intermodal del municipi.

Si Granados surt escollit com alcalde, es compromet a tirar endavant aquest projecte es compti o no amb subvencions supramunicipals. Una possibilitat que s’estudiarà i que la candidatura confia en materialitzar seguint la bona dinàmica que ha seguit la Capital de la Costa Daurada a l’hora d’atraure fons, com els Next Generation.