Dos morts per un tiroteig a Salou

Tres persones encaputxades haurien disparat contra dues víctimes que es trobaven a l'interior d'un cotxe a la zona del Cap Salou. Una ha mort al lloc dels fets, mentre que l’altra ha estat traslladada al Joan XXIII en estat crític i ha mort aquest dijous al migdia.

El tiroteig es va produir pels volts de les 22:30h aquest dimecres al carrer de la Torre Alta i la plaça de les Palmeres. Segons alguns veïns i hostes dels apartaments turístics del voltant, el cotxe dels tres tiradors hauria pujat pel carrer de l'Ermitanet i haurien disparat reiteradament i de de forma molt ràpida contra el pilot d'un segon cotxe estacionat a la cruïlla amb el carrer de la Torre Alta.

El copilot hauria intentat fugir i els criminals l'haurien perseguit uns metres disparant-lo. Els veïns asseguren haver escoltat trets de repetició així com d’armes curtes.  

L'aixecament del cadàver s’ha dut a terme aquesta matinada i la comitiva judicial també ha realitzat una inspecció ocular en el lloc dels fets, així com el registre a les habitacions d'hotel de les víctimes.

Altres veïns de la zona, s’han llevat amb els efectes del tiroteig ben evidents en els seus vehicles.

WhatsApp Image 2023 05 04 at 09.17.52

Després de l’atac, els tres implicats haurien fugit amb cotxe fins a l’àrea de servei del Mèdol, on els Mossos d'Esquadra van detenir un d’ells. Es tracta d’un jove de 24 anys.

La Divisió d'Investigació Criminal segueix la pista d'altres individus implicats i una de les hipòtesis a sobre la taula és que els tiradors formarien part del narcotràfic i el crim organitzat francès. És per això que no descarten que hi pugui haver relació amb l’assassinat comés l’any passat al carrer Saragossa.

- AMPLIAREM LA INFORMACIÓ -