L'exentrenador del Barça femení, Lluís Cortés, escull Salou pel seu campus

Salou acollirà el campus internacional de futbol femení de l'exentrenador del Barça Lluís Cortés del 26 de juny al 3 de juliol. Està dirigit a jugadores de 12 a 18 anys i l'objectiu dels organitzadors és que sigui una experiència que les acosti a la professionalització.

És per això que s'ha escollit el Complex Esportiu de futbol de la capital de la Costa Daurada, considerat una de les millors instal·lacions futbolístiques privades de l'Estat. El clima i l'amplíssima oferta turística de Salou han acabat de decantar la balança.

Un dels trets diferencials del 1r Campus Lluís Cortés és que l'exentrenador blaugrana serà present durant els set dies que duraran els entrenaments. Cortés compaginarà el seguiment de les jugadores amb les activitats adreçades a futurs entrenadors que podran gaudir de sessions de formació i xerrades tècniques.

DAS

Tot plegat servirà perquè assimilin els aprenentatges d'un Cortés que, com a seleccionador femení d'Ucraïna, va viure experiències que l'han transformat com a entrenador i persona.

Les inscripcions per al Campus Femení Lluís Cortés encara estan obertes i es poden tramitar a través del seu web.