Salou, centre neuràlgic del 7è Rally Catalunya Històric

Gran expectació durant divendres i dissabte al Passeig Jaume I de Salou per gaudir d'autèntiques joies de l'automobilisme i del món dels ral·lis. Porsches 911, Audis, Seats i Volkswagen mítics, i fins i tot vehicles campions del Món com el Subaru Imprezza, el Toyota Celica o un Lancia Stratos difícil de veure tant ben conservat. Un ampli ventall d'automòbils molt especials i reunits en un mateix lloc gràcies al Rally Catalunya Històric, que ha tingut Salou com a centre neuràlgic i punt de sortida i arribada de la seva 7ª edició.

Tots els participants van fer un recorregut idèntic de 433 quilòmetres, 138 dels quals, de regularitat per carretera tancada i distribuïts en deu trams. L'equip format per Juan Pedro Garcia i Sergi Giralt es va imposar en la categoria de 55 quilòmetres per hora amb un Abarth. Jordi Fanlo i Daniel Robledillo, al volant d'un Porsche 911, van ser els millors en Regularitat Sport de 70 quilòmetres.

Més enllà de la competició, també va tenir lloc la 2a Trobada RACC de Cotxes Clàssics amb gairebé 100 participants. Una concentració que crea, si més no, encara més afició.