El Club Nàutic de Salou gaudirà d'una nova pròrroga

 

La Generalitat concedirà una nova pròrroga perquè el Club Nàutic Salou pugui continuar gestionant l'edifici social. L'actual acaba el termini aquest estiu. La nova autorització, que encara s'ha de concretar, serà segurament per 4 anys i permetrà mantenir el dia a dia de l'entitat, mentre no s'aprovi el nou pla director del Port i s'atorgui una nova concessió.

De fet, aquest mateix dijous les tres parts, Generalitat, Club Nàutic i Ajuntament, s'asseuran per concretar l'acord. En qualsevol cas, des de Salou se celebra que, ja d'entrada, es posi fi a la incertesa actual.

El 2018 la Generalitat va concedir una pròrroga per 5 anys que és la que acaba ara. Aquesta concessió és la que fa referència a l'edifici de serveis, ja que la de la dàrsena esportiva té una vida més llarga, fins al 2067. El que pretenia el Departament el maig del 2018 era guanyar temps per disposar del pla especial del Port Esportiu de Salou i poder treure una nova concessió.

A L'ESPERA DEL PLA DIRECTOR

Amb la nova llei de ports, però, qui ha d'aprovar el pla director és la Generalitat. Per això, l'Ajuntament de Salou li va fer entrega de la seva proposta amb la finalitat que es defineixi la futura ordenació i els usos de l'espai. Mentre això no arribi, el Club Nàutic gaudirà d'aquest temps afegit.