Salou utilitzarà romanent per fer un rentat de cara al carrer Major

El carrer Major de Salou serà un dels principals beneficiats de la modificació de crèdit d'1,9 milions d'euros que ha aprovat el consistori per donar sortida al romanent. L'Ajuntament destinarà 350.000 euros a millorar aquesta via que travessa la segona línia de mar de la capital de la Costa Daurada.

També es faran servir 200.000 euros per actuar sobre diversos carrers i vies verdes del municipi i 200.000 més per a activitats de l'àrea d'Infància i Joventut com Sant Jordi, el Haloween o el Parc de Nadal. La resta es destinaran a conceptes de totes les regidories que formen l'equip de govern.

El ple salouenc de març també ha donat llum verda a l'inici del procediment administratiu per retirar la concessió a l'empresa Healthcare Activos que gestiona la residència de gent gran del municipi, així com els pisos tutelats i el restaurant que formen part del complex.

resi salou

El motiu és la fusió per absorció de l'adjudicatària l'estiu passat, fet que obligava a demanar autorització a l'Ajuntament per mantenir la concessió. La proposta de l'executiu municipal ha comptat amb el suport d'Esquerra i les abstencions de PP i Ciutadans. Tot i això, el principal partit de l'oposició ha criticat durament l'Ajuntament pel que titllen de passivitat davant de les crítiques que ha rebut la prestació dels serveis de HealthcareActivos.

L'equip de govern subratlla que els usuaris de la residència i dels pisos tutelats no han de patir per quedar-se sense servei. Asseguren que l'Ajuntament té capacitat per assumir-lo un cop es cancel·li el contracte i es faci una nova licitació.