El CB Salou no vol ni sentir a parlar d'un possible descens

"Ens queden sis finals per assolir la permanència o almenys el Playout".  D'aquestes declaracions de Jesús Muñiz, entrenador del CB Salou, fa exactament vint-i-vuit dies. Gairebé un mes després el CB Salou ha jugat quatre dels sis partits que li quedaven i només n'ha pogut guanyar un.

Una victòria de molt mèrit això sí, per 73-80, a la pista del Sant Antoni. Un triomf, però, també insuficient, de moment. Els altres 3 duels del Salou han acabat en derrota. Alguna de lògica, com la del partit davant el Prat, per 73-87. D'altres han fet més mal. 77-72 a la pista del Cornellà a la pista del Cornellà i 73-62 a la del Benicarló. En tots dos enfrontaments el Salou encarava l'últim període per davant al marcador. Un resultats, que a falta de dues jornades de lliga regular, han portat al conjunt de Jesús Muñiz ha estar obligats a passar pel playout per mantenir la categoria.

La primera de les dues finals serà aquest diumenge en horari poc habitual. A les dues del migdia el Salou rebrà al Palma, el cinquè classificat.