Caixa o faixa per mantenir opcions de salvar-se directament

Primer caixa o faixa aquest cap de setmana per al Club Bàsquet Salou; si els de Jesús Muñiz no guanyen a Benicarló, s'acaben les opcions matemàtiques de salvar-se de forma directa i per davant només quedaria el play-out per salvar la categoria, sense descartar tampoc el descens directe.

Els salouencs també es quedarien sense opcions si guanyen i el Huesca també ho fa, ja que els aragonesos estan dues victòries per davant amb l'average a favor i només restarien dues jornades. Per tant, només val la victòria i esperar que el Huesca perdi per continuar vius.

Així, continua el Tourmalet particular per al Salou d'aquest final de temporada. Després de perdre contra el líder, els de la capital de la Costa Daurada tornen a enfrontar-se a un rival d'alçada: el Benicarló, quart classificat. Els darrers partits, els de groc i blau estan competint molt bé, però la dificultat augmenta a l'hora de jugar amb els equips de la part alta de la taula.

SENSE XAVI HERNÁNDEZ

En la primera volta, el Benicarló es va endur el triomf del Salou Centre per 78-88, en un duel molt ajustat, que es va decantar pels castellonencs, una tònica habitual per als de Muñiz. Per al partit de tornada, que es disputarà aquest diumenge a les sis de la tarda, els salouencs tindran la baixa una jornada més de Xavi Hernández.