El Salou FS busca al·licients per acabar la temporada

Després de la derrota el passat cap de setmana contra Les Corts semblaria que la temporada ha acabat per a un Salou Futbol Sala que veu com atrapar els barcelonins, líders indiscutibles, és ben bé una quimera. Els de Manel Hidalgo, però, no abaixaran els braços. La possibilitat d'ascendir és molt remota perquè dependria d'una ratxa catastròfica del Les Corts, que enguany ha guanyat 18 dels 20 partits disputats. Així, seguir el ritme és molt difícil.

Tot i això, els salouencs busquen al·licients per continuar connectats a la lliga: quedar segon no és cap fracàs si es pensa en els premis que poden arribarEl del Salou Futbol Sala és un projecte a llarg termini, de manera que no pujar enguany és comprensible.

Així, ara és un bon moment per fonamentar millor la base, ja que Manel Hidalgo es podrà plantejar més rotacions i donar més oportunitats. A més, també es podrà centrar a treballar més a fons alguns aspectes tàctics. Per davant, el Salou té nou jornades per acabar la temporada, tot i que seran només vuit els partits disputats, ja que el Santpedor es va retirar de la competició.